Szolgáltatások
Minden megoldható: közösen, átgondolva, tervezve.

Mintegy 30 év tapasztalatával, megannyi projekt, ügyfél által összegyűjtött tudással, állandóan frissülő ismeretanyaggal és értelmezésével dolgozom.

Minden, ami fontos lehet a cégéről, szervezetéről.
Minden, ami érdekes és hasznos lehet a célcsoportjainak.
Írásban, képben, videóban, podcast-ban.

Valószínűleg ez az egyik leggyorsabban változó szakma.
Én ma már inkább PR2.0-ról szoktam beszélni, mert ma már ahhoz, hogy egy szervezet jó kapcsolatokat ápoljon a környezetével sokkal másabb technikákra van szükség, mint évtizedekkel ezelőtt.
Pl. a médianyilvánosság helyett társadalmi szerepvállalás.

Elkészítem vagy frissítem weboldalát, arculattal, valamint megírom hozzá a keresőoptimatizált szövegeket is.

Töltse le ajánlatomat ide kattintva!

Nonprofit vállalkozás- és szervezetfejlesztési trénerként megtanultam, hogy egy oktatás csak akkor éri el a célját, ha a résztvevő is tanulni akar. Ezért nem tudok felelősséget vállalni.
Viszont a naprakész tudásomat, az életem és munkáim során felhalmozott tudásomat szívesen átadom.

A digitális világban már sokkal könnyebben lehet véleményeket lekérdezni.
Ezt pedig pontosan, célcsoportra fókuszálva érdemes.

Minden civil szervezetnek egyre jobban változnia kell. Ehhez elengedhetetlenül szükségesek az átlátható működés, a letisztult szerepek, a kommunikáció és nyilvánosság.

Már a pályázat megírásakor szeretek bekapcsolódni a folyamatokba. Ez amiatt is szükséges, hogy a megfelelő és a pályáztató elvárásainak megfelelő indikátorokat vállaljon a pályázó.

Egy-egy rendezvényen, konferencián a szervezők, házigazdák sok esetben nem érnek rá az eseménynek a technikai levezetésére. Miért is tennék? Sokkal hasznosabb, ha a kiemelt vendégekkel, ügyfelekkel, partnerekkel beszélgetnek, tárgyalnak, vagy éppen a sikeres rendezvény hátteréről gondoskodnak.

Ilyenkor jöhet jól egy moderátor!

Megbízásából levezetem a rendezvényét, tartom és betartatom az időkereteket, aktivizálom a résztvevőket, mindezt könnyed, ha szükséges humorral „fűszerezett” stílusban.

Töltse le ajánlatomat ide kattintva!